Foundation, beige porcelaine nr 010  /  Solpudder, ocre sablèe  /  Augeskygge, Chic F20  /  Mascara, hypnose

Eg fikk ein kost som e perfekt til solpudderet + ei veske som ligger under produkta på bilda, bronsefarga strandveske. Eg e veldig fornøyd med sminken fra Lancome, første gang eg har prøvd det ut. Det er denne sminken eg har på meg på bilda i posten under då eg står på kjøkkenet… 
Nr.1 når ein sminker seg e å ha fin hud.. at ein finner ein foundation som e lik fargen på halsen din, då blir det naturlig og sunn hud! Ein foundation skal ikkje gi så masse farge..  det skal du få med å tilføre solpudder, rouge og augeskygge. 
Det positive med Lancome e at det ikkje e for dyrt..  Foundation koster 300kr, og ein trenger ikkje bruke så mykje, et tynt lag med foundation holder.  Det er solfaktor både i foundationen og solpudderet, det pleier og roer huden akkurat som i.d. bare minerals gjør. I.D-sminken e bra, men den e ikkje bra for alle. For dei som har tørr hud(som meg)  eller grov hud, store porer, så er det ikkje ideel sminke.. då bør ein gå over til ein flytende foundation som fks.Lancome. Lykke til, og sei ifra om du kjøper det og om du blir fornøyd. Eg e storfornøyd! :)