Eg og Manuela :)


Mmm-m!!
Sisters ♥


Her er nokre cupcakes som eg og søstra mi har pynta.. fine? :)

Det var bare SÅ koselig og gøy i går på kurs, det var ein skikkelig fin kveld. Vi lærte oss og lage cupcakes og fleire typer glasurer som smakte heilt himmelsk. Vi lærte oss å pynte på mange forskjellige måter også, det var kjempe kjekt. Manuela er jo bare heilt nydelig, og ho virker som ei heilt fantastisk dame som strør om seg med kjærlighet – ho snakka med alle og tok seg tid til kver enkelt. Om du ikkje har vært på eit slikt kurs og har anledning til det, so anbefaler eg det virkelig!! :)

Etter kurset kunne vi handle hos Kakeboksen, ho hadde jo så masse spennende ting at eg måtte virkelig ta meg i sammen så eg ikkje blei heilt blakk, men ho har jo nettbutikk også som eg kan handle på litt meir etterkvert som eg har penger til det.. men litt blei jo det med meg heim så klart – skal ta bilder og legge ut seinere!