Ååå, eg har spist meg heilt forderva no og kosa meg sånn med vafler, jordbær, bananer, masse lønnesirup, te, iskald cola, levende lys og Vouge ♥  Ein pefekt kveld så langt! Eg må jo kose meg når elsklingen min er i studio.. og eg tar det som vanlig heilt ut, hihi. Vaflene er herlig og fluffy, og smaker ekstra av vanilje. Det er både vaniljestang og vaniljesaus i røra, mm-m! Oppskrift finner dåke HER.

Det har vært litt dårlig blogging i det siste – dåke som har fulgt meg ei stund veit at eg er kronisk sjuk og ofte har ein tung kvardag.. Formen har ikkje vært så bra den siste veka.. men i dag har eg følt meg litt bedre og eg har brukt energien min på fornuftige ting; husarbeid!  Eg har vaska, støvsugd, skifta sengetøy, pakka vekk vintersko og vinterjakker (på tide!) ++

..og om formen er like fin i mårra så blir det antrekksbilder! Følg med ;)